Verkoop & Opdracht

Op vele verzoek biedt JAAP KET zijn kunstwerken ook te koop aan. Naast zijn vrije werk maakt hij in opdracht portretten en schilderijen afgestemd op de ruimte en de speciale wensen van de opdrachtgever.

Grafisch werk

Zijn grafisch werk is veelal geďnspireerd op landschappen en haar vormen en structuren, in verschillende druktechnieken. De laatste jaren is JAAP KET bezig met de drogenaald techniek in hardboard. Hieruit ontstaan mooie wollige lijnen en vormen.

Bestellen
Prijzen variëren tussen € 250,- en € 450,- (oplage bepalend)

Schilderijen

Inspiratie voor zijn schilderijen haalt JAAP KET uit de natuur en haar wonderbaarlijke landschappen. Hij werkt met acrylverf, olieverf, model pasta en zand en verwerkt dit met penseel en plamuurmes tot een prachtig geheel. Zijn doel is om het schilderij te laten leven en structuur weer te geven in beeld. Dit geeft een bijzondere lichtinval op het schilderij.

Bestellen
Prijzen variëren tussen € 800,- en € 1.500,-

Tekeningen

JAAP KET tekent vooral portretten (in opdracht). Hij gebruikt hiervoor een bijzondere techniek dat zich kenmerkt als monnikenwerk. Met een naaldpen die steeds identieke stippen maakt, bouwt hij al stippend het portret op. Deze techniek noemt men ook wel pointillisme.

Bestellen
Prijzen circa € 600,- per portret

Kunst in opdracht

Voor kunst in opdracht kunt u bij Atelier JAAP KET ook uitstekend terecht. JAAP KET heeft in de afgelopen 30 jaar grote ervaring opgebouwd en heeft opdrachten tot een goed einde gebracht voor bedrijven, scholen, overheid en particulieren.

Bij kunst in opdracht kunt u bijvoorbeeld denken aan

  • Een portret van een geliefd persoon of huisdier
  • Muurschildering voor uw huis, bedrijfspand of schoolgebouw
  • Een relatiegeschenk van bedrijf, school of gemeente
  • Een kunstwerk als cadeau voor een speciale gelegenheid
  • Etc.

Offerte aanvragen
Alle prijzen zijn inclusief lijst tenzij anders vermeld, en exclusief BTW en eventuele verzendkosten.